top of page

Vestfold Taxi-Line har tilbudt kunder hovedsakelig ved Torp Airport, i Sandefjord, Tønsberg og området rundt (Vestfold) kvalitetstransporttjenester siden 2021 med god taxiservice fra sjåfører med lang erfaring.


Dette har alltid vært grunnen til at vi legger så mye vekt på å velge de beste sjåførene/eierne til å bli med i teamet vårt.


Du vil alltid ha en sjåfør som kan punktlighet, trygg kjøring og kundeservice ut og inn. Vi tar sikte på å ikke bare møte dine behov, men også overgå dine forventninger til hva en taxitjeneste kan være.


Samt kan vi tilby våre kunder fastpris på taxituren hvor enn man skal. Skjekk våre fastpriser som gjelder Torp flyplassen!

I tillegg til tradisjonelle drosjer med 4 passasjerseter, kan vi til by maxitaxi fra 5 til 16 personer, men slike reiser bør avtales på forhånd minst to timer før avreise.

Spesielle bestillinger slik som dyr i taxi (Hund i taxi, Katt i taxi og andre kjæledyr i taxi), eller spedbarn i taxi (taxi med barnesete) kan avtales.

Vi kan godt kjøre andre ting i taxi slik som matposer, datamaskiner og internpost, eller hvis du har noe du trenger å komme deg fra et sted til et annet uten å ha muligheten til å kjøre det selv.

Vi kan tilby samkjøring også (så lenge begge parter er enige) Dette vil hjelpe våre kunder å spare og å slippe å betale fullpris.

Om oss

Ring oss!

bottom of page